Afbeelding van een voedselpakket

Help mee

U kunt ons helpen!

Er zijn verschillende manieren waarop u ons kunt helpen. Door te helpen als vrijwilliger, of door voedsel of geld te geven. Ook kunnen bedrijven hun logo op onze bus en op deze website laten zetten.

Gratis voedsel, toch kosten
De Voedselbank koopt nooit voedsel. Al het eten in de pakketten hebben we gratis gekregen van bedrijven. Het voedsel kost ons dus niks. Maar we hebben wel andere kosten.

Voedsel ophalen en wegbrengen gebeurt met een koelbus. Dat brengt kosten met zich mee.

Het voedsel dat we ophalen bewaren we in koelkasten en vrieskisten om het goed te houden. Die hebben we moeten kopen. Gelukkig mogen we gratis een opslagruimte gebruiken in Langboek waar deze koelkasten en vrieskisten staan.

Verder zijn er kleine kostenposten voor bijvoorbeeld de koffie en schoonmaakspullen.

Om deze dingen te kunnen betalen is zijn wij afhankelijk van financiële bijdragen, giften, reclamegelden en donaties. Bedrijven, kerken, instellingen en fondsen, maar ook particulieren geven geld. Ieder bedrag is welkom op onze bankrekening NL57RABO 0161 8596 31 t.n.v. Stichting Voedselbank Kromme Rijn. En omdat wij uitsluitend met vrijwilligers werken, wordt elke bijdrage gegarandeerd optimaal besteed ten behoeve van de Voedselbank!