Inzamelacties op 9 september bij AH in Bunnik en Wijk bij Duurstede

31 augustus 2023

Inzamelacties op 9 september bij AH in Bunnik en Wijk bij Duurstede

AH Steenstraat inzamelactie binnen b lage res.jpg

Wist je dat de Nederlandse voedselbanken elke week voedselhulp geven, waaronder aan bijna 33.000 kinderen tot 18 jaar?

 Speciaal voor deze kinderen organiseert Albert Heijn opnieuw de landelijke Albert Heijn actie “Op een lege maag kun je niet leren” samen met Voedselbanken Nederland. Want geen enkel kind zou met een lege maag naar school mogen gaan.

Bij Albert Heijn Bunnik en in Wijk bij Duurstede op de Steenstraat en in de Horden kunnen hun klanten gedurende de hele week ontbijtproducten en andere voedingswaren doneren.

Daarnaast is de Voedselbank Kromme Rijn op zaterdag 9 september a.s. met een inzamelactie zowel aanwezig bij Albert Heijn Bunnik als op de Steenstraat in Wijk bij Duurstede. Tussen 09.00 en 16.30 uur wordt door een aantal vrijwilligers aan iedere klant gevraagd om wat extra artikelen te kopen, die vervolgens gedoneerd worden aan de Voedselbank. Om te bepalen om welke producten het gaat, wordt er aan de klanten een lijstje verstrekt, waarop exact aangegeven staat aan welke artikelen de Voedselbank dringend behoefte heeft.

Jij komt toch ook langs?

Sluiten