Berichten per auteur

RSS Feed
15 mei 2024
Jumbo banner-3-600.jpg

Voedselbank houdt zaterdag 25 mei inzamelactie bij Jumbo Langbroekseweg in Wijk bij Duurstede

Op zaterdag 25 mei a.s. is de Voedselbank Kromme Rijn aanwezig bij de Jumbo op de Langbroekseweg in Wijk bij Duurstede. Tussen 09.00 en 16.30 uur wordt door een aantal vrijwilligers aan iedere klant gevraagd om wat extra artikelen te kopen, die vervolgens gedoneerd worden aan de Voedselbank. Om te bepalen om welke producten het gaat, wordt er aan d…

30 januari 2024
AH Steenstraat inzamelactie binnen b lage res.jpg

Inzamelacties op zaterdag 3 februari bij AH in Bunnik en Wijk bij Duurstede

Wist je dat de Nederlandse voedselbanken elke week voedselhulp geven, waaronder aan bijna 40.000 kinderen tot 18 jaar?

4 december 2023
DE-2023-BONI-2.jpg

Help de Voedselbank aan Douwe Egberts Waardepunten!

Na het grote succes van afgelopen jaren gaat de Voedselbank Kromme Rijn de komende tijd weer DE Waardepunten inzamelen. Met de gedoneerde punten zullen bij Douwe Egberts pakken koffie aangeschaft worden voor de cliënten van de Voedselbank. Onderstaande locaties in de regio fungeren de komende weken als inzamelplaats middels kartonnen boxen, wa…

3 november 2023
Abel Talent2.png

Abel Talent: bedankt voor de gulle gift!

Dit bedrijf wil meer doen dan alleen Sinterklaas geschenken aan de medewerkers geven. Abel Talent heeft al jaren oog voor de lokale sociale belangen. Een paar jaar eerder besloten zij een bedrag aan de Voedselbank Kromme Rijn te schenken.

20 maart 2023
Weveo_logo.png

Groente uit de Wijkse grond

Ons voedselpakket bevat een flinke portie verse groenten. Uit de Wijkse Moestuin en geoogst door de Rotary. Deze groenten worden al drie jaar gesponsord door andere "bodemspecialisten". Wie zijn dit? 

23 februari 2023
pannenkoek-tiny.png

Pannenkoeken voor de Voedselbank

Het Witte Kerkje in Odijk organiseerde ook dit jaar Pannenkoekendinsdag, waarvan de opbrengst bestemd was voor de Voedselbank Kromme Rijn. Hoeveel is het geworden?

Sluiten