De vis wordt niet zo duur betaald

18 januari 2021

De vis wordt niet zo duur betaald

Statiegeld-AH-Horden.jpg

Dankzij een succesvolle statiegeldactie bij AH De Horden kunnen we veel gezinnen een gezond stukje vis voorzetten. Koolvisfilet is een prachtige magere vissoort, eiwitrijk en arm aan koolhydraten en vetten.

Het loopt ongemerkt lekker op - al die bonnetjes in de statiegeldzuil van Albert Heijn Sluishoofd (De Horden). Het scannen was dan ook nog een aardige klus voor Bas Essing, filiaalmanager van deze vestiging. Met een flinke bijdrage van de supermarkt zelf konden onze chauffeurs even later wel mooi 100 pakjes Koolvisfilet ophalen voor cliënten van de Voedselbank Kromme Rijn. 

Koolvisfilet is een prachtige magere vissoort, eiwitrijk en arm aan koolhydraten en vetten. Is onbekend bij u ook onbemind? Dat is ten onrechte! Kijk maar eens naar de 85 lekkere gerechten met koolvis op de AH website. 

Voor uw informatie: de statiegeldzuil staat helemaal aan de rechterkant als u naar de kassa's loopt. Vast bedankt - klanten van AH Sluishoofd

Sluiten