Hapklaar paasontbijt van Ortho = Solutions

29 maart 2021

Hapklaar paasontbijt van Ortho = Solutions

ortho=solutions-groep-2.jpg

Met een royale gift van Ortho = Solutions uit Wijk bij Duurstede is de Voedselbank in staat onze klanten een mooi paasontbijt voor te schotelen.

Soms krijg je van die leuke telefoontjes die je veel energie geven als vrijwilliger. Zoals dat van één van de eigenaren van Ortho = Solutions Laboratorium. Dit bedrijf is gevestigd aan de Lage Maat in Wijk bij Duurstede. Zoals de naam al doet vermoeden doet Ortho = Solutions iets met beugels. Volgens Jan-Dirk de Bruijn een stabiele afzetmarkt die ondanks de Corona nog goed loopt. Vandaar hun plan om "iets extra's te doen met Pasen". Aangezien we bij de Voedselbank de paaseieren van vorig jaar (prima eetbaar) nog aan het uitdelen zijn - bedachten we samen wat anders. En met een ruime gift van Jan-Dirk, zijn compagnon Henrico en enkele andere Wijkse leveranciers kunnen we inderdaad iets extra's doen. 

Wat het is? Blijf kijken de volgende dagen tot aan Pasen :-) En geniet ondertussen van de kleurrijke producten van Ortho = Solutions. 

assortiment-600

Sluiten