Het paasontbijt de Baas

3 april 2021

Het paasontbijt de Baas

tim-kaasje.jpg

Tim Breeschooten weet dat een lekker stukje verse kaas een paasontbijt kan maken of breken. Hij was gelijk bereid de kazen voor onze klanten deels te sponsoren.

Veel smaak om (niet) over te twisten

Als je de winkel van Tim Breeschooten aan de Markt 30 in Wijk bij Duurstede binnenloopt wordt je overweldigd door twee zaken: de enorme keus en de overheerlijke kaasgeur. Gelukkig zijn Tim en zijn deskundige collega's altijd bereid advies te geven en je te laten proeven. Speciaal voor het paasontbijt de klanten van onze Voedselbank hebben Tim en zijn collega's 70 kaasjes op maat gesneden en verpakt in vershoudend folie. Want de Voedselbank Kromme Rijn heeft gezinnen uiteenlopend van 1 tot 7 personen. Ruim 150 'monden' laten dit weekend een lekker stukje kaas van Tim naar binnen glijden. 

tim-winkel-600

Sluiten