Paasbroodjes van Lakerveld

4 april 2021

Paasbroodjes van Lakerveld

paasbroodjes-lakerveld-1180-tiny.jpg

Het paasontbijt is natuurlijk pas compleet met de geur van versgebakken brood. Bijna waren we de instructies vergeten bij de afbakbroodjes van Bakkerij Lakerveld. 

Afbakbroodjes

Dankzij onze creatieve huisbakker Lakerveld waren er voor elke klant van de Voedselbank Kromme Rijn 1 of 2 zakjes afbakbroodjes beschikbaar. Eén klein probleem: we waren vergeten te melden dat de broodjes nog afgebakken moesten worden. Tijdig ingrijpen van onze Liesbeth bij het inpakken zorgde dat alles nog goed kwam. De instructie van Hanneke Lakerveld was:

180-200 graden en dan 4-6 minuten

En deze instructie is door onze vrijwilligers van de uitgifte met alle 65 klanten persoonlijk doorgenomen. Dat moet dus allemaal goedgekomen zijn. 

lakerveld-winkel-brood-600-tiny

Ons wekelijks brood

Behalve met pasen krijgen de klanten van onze Voedselbank elke week brood van Lakerveld. Super fijn natuurlijk. En alle smaken bovendien. Wit, bruin, volkoren, pitjes - alle soorten zitten er elke week bij. Reuze bedankt dus Frank, Hanneke en Marco Lakerveld voor jullie gratis brood elke week. 

Het paasbrood werd mede mogelijk gemaakt dankzij een gift van Ortho = Solutions

lakerveld-eerste-steen-600-tiny

Sluiten