Een dankbare klant

12 augustus 2021

Een dankbare klant

collage-1280-tiny.jpg

Elke week doen alle vrijwilligers van de Voedselbank Kromme Rijn met plezier hun werk. Bij de uitgifte krijg je vaak bedankjes van klanten. Zelden krijg je daarbij zo'n mooie toespraak en cadeau zoals deze keer. 

Iedere week zet een flink aantal vrijwilligers van Voedselbank Kromme Rijn zich in om te zorgen dat momenteel ruim 50 huishoudens in onze regio een voedselpakket krijgen. Dit gebeurt geheel belangeloos, want geen enkele medewerker van de voedselbanken in Nederland wordt betaald. Het doel is altijd om voldoende gezond voedsel te kunnen leveren, waardoor de klanten blij en tevreden zijn.
Patricia uit Odijk is blij en tevreden met de Voedselbank! Zij is onder de indruk van de vrijwilligers.
“Ik zit nu ruim 3 maanden bij de Voedselbank. Nooit zijn jullie onvriendelijk of neerbuigend. Ik ben heel blij met jullie en met alles wat ik krijg”.
Zij vond dat zij als creatieve vrouw op haar manier dit moest belonen. Daarom is zij in Odijk een aantal adressen langs gegaan met de vraag of men enkele zwerfkeitjes wilde doneren. Dit lukte prima en ook verf, rollen folie om het feestelijk in te pakken en zelfs gedrukte bedankkaartjes werden gratis beschikbaar gesteld. Patricia heeft vervolgens de stenen beschilderd met een lieveheersbeestje:
“Dit staat voor respect en verdraagzaamheid en respect verdienen de vrijwilligers van de Voedselbank!”.
Afgelopen donderdagavond 12 augustus werden vrijwilligers van Voedselbank Kromme Rijn uitgenodigd om een prachtig beschilderde zwerfkei in ontvangst te nemen. Dit gebeurde op het grasveld voor het Gemeentehuis Odijk. Ondanks de vakanties waren een flink aantal vrijwilligers aanwezig. Na een korte toespraak van de voorzitter van de Voedselbank én van Patricia, kregen de aanwezige vrijwilligers dit mooie en unieke cadeautje.

Een geweldig en ontroerend initiatief van een dankbare vrouw.

toespraak-1180
Sluiten