Inzameling ontbijtproducten

29 augustus 2021

Inzameling ontbijtproducten

Inzamelingsactie Voedselbank beeld 2 tiny.png

Inzamelingsactie AH 2021

Van 30 augustus 2021 tot en met 13 september 2021 worden bij alle drie AH vestigingingen in de Gemeenten Bunnik en Wijk bij Duurstede ontbijtproducten ingezameld voor klanten van de Voedselbank Kromme Rijn.

De lege maag en leren

Het thema van dit jaar is "Op een lege maag kun je niet leren". Dat is helaas geen loze kreet. In Nederland zijn ruim 36.000 kinderen mede afhankelijk van Voedselbanken om die lege maag 's ochtends te voorkomen. Speciaal voor die kinderen organiseert Albert Heijn samen met onder andere Voedselbank Kromme Rijn deze actie gericht op het ontbijt. Op de actiedag worden we bovendien geholpen door Lions Levefanum en de lokale Protestantse Kerken in Bunnik, Odijk en Wijk bij Duurstede

Klanten kunnen in 660 winkels van Albert Heijn, verspreid over heel Nederland, ontbijtproducten zoals havermout, cornflakes en houdbare melk doneren aan de lokale voedselbanken. De ontbijtproducten zijn speciaal geselecteerd en staan bij elkaar gegroepeerd in de winkel, zodat het makkelijk is voor klanten om de producten uit te zoeken. Alle producten zijn gericht op een voedzaam ontbijt voor gezinnen met kinderen.

Data en Tijden

 • AH Steenstraat Wijk bij Duurstede:
  Inzameling van 30 augustus tot en met 4 september
  Actiedag zaterdag 4 september van 9:00-16:30
  Klik hier voor de locatie

 • AH Sluishoofd/Horden Wijk bij Duurstede
  Inzameling 6 september tot en met 11 september.
  Actiedag zaterdag 11 september: 9:00- 16:30
  Klik hier voor de locatie

 • AH Bunnik
  Inzameling 4 september t/m zondag 13 september.
  Actiedag op zaterdag 4 september 9:00-16:30
  Klik hier voor de locatie

Hoe werkt de actie?

Bij elke winkel krijgt u op de actiedag van één van onze vrijwilligers een handzame flyer met een korte uitleg hoe u kunt helpen. 

flyer-afbeelding-tiny

Sluiten