EigenWijkse Energietassen

22 oktober 2021

EigenWijkse Energietassen

ewec-3.jpg

Alle Wijkse klanten van onze voedselbank ontvangen een gratis bespaartas met een LED lamp, tochtstrip. radiatorfolie, een energiemeter en . . . een deken. 

Vorige week ontvingen alle Wijkse klanten van onze voedselbank een goed gevulde energietas met daarin handige hulpmiddelen om energie te besparen. Een actueel thema - zeker als je weinig geld te besteden hebt! De tassen en het uitdelen werden verzorgd door het EnergieLoket

De tas bevatte onder andere: 

  • led-lampen
  • tochtstrippen
  • radiatorfolie
  • een energiemeter

Sarida van der Meer van het EnergieLoket beschrijft haar ervaringen: 

Ik ben onder de indruk van de betrokken vrijwilligers van de Voedselbank. Mooie voedselpakketten staan klaar voor de huishoudens die gebruik kunnen en willen maken van deze vorm van ondersteuning. Deze keer zijn wij als EnergieLoket erbij om een extra pakket te overhandigen. 

Heerlijk fluffy woondekens in drie kleuren hebben we als warm extraatje. Sommige gezinnen krijgen er twee zodat iedereen ‘s avonds na het eten op de bank er onder past, en de thermostaat lekker een graadje lager kan. 

Ook kregen de ontvangers een aanbod voor extra advies in de EnergieWinkel toekomstige bespaaracties. Veel mensen gaven hun e-mail adres om de nieuwsbrief van het EnergieLoket te ontvangen.

Het EnergieLoket is een samenwerking tussen de Gemeente Wijk bij Duurstede, Viveste, EigenWijkse Energie Coöperatie, Natuur en Mileu Utrecht en JouwHuisSlimmer.nl

ewec-wijk-outline

Sluiten