AbelTalent doneert €250

29 november 2021

AbelTalent doneert €250

at-laura-marieke-cheque.jpg

AbelTalent is een dienstverlener uit Bunnik gespecialiseerd in datatrajecten. Ze vroegen ze zich af hoe ze onze Voedselbank konden helpen. Een leuke inzamelingsactie misschien?

Laura Herder, Teamcoach & HR adviseur bij AbelTalent nam eind oktober al contact op voor een inzamelactie onder het personeel. Na wat heen en weer praten kwamen we tot de conclusie dat een gift met een leuk contactmoment ook een prima mogelijkheid was. 

De donatie van AbelTalent werd overhandigd in de vorm van een mooie cheque - vormgegeven door Den Hoed Creatie & Print. Natuurlijk waren we benieuwd wat AbelTalent precies doet vanuit hun fraaie kantoor op het Kosterijland in Bunnik. 

Esther Zandberg - Marketing & Communicatie - vat het kort en bondig als volgt samen: 

Wij zijn AbelTalent, de Ervaringsversnellers. Wij brengen data op orde bij bedrijven binnen de fysieke leefomgeving. Dit doen wij door inzet van junior talent, die door het werken op onze uitdagende projecten, veel werkervaring opdoen en zo versneld worden klaargestoomd voor hun droomcarrière.

Zoals zo vaak met ICT gerelateerde bedrijven snappen leken zoals wij dat maar half. De website van AbelTalent maakt het veel duidelijker. Met leuke plaatjes bovendien. 

at-website

at-logo-trans

Sluiten