December is DE koffietijd

1 december 2021

December is DE koffietijd

DE-dozen-3-1200.JPG

Dit jaar vieren we de 10e Douwe Egberts koffiepunten actie. Gaan we in de buurt komen van de 800.000 punten en 1.795 pakken koffie van vorig jaar? 

Het is weer 1 december dus Douwe Egberts koffietijd. Alle koffie- en theedrinkers in de Gemeentes Bunnik en Wijk bij Duurstede kijken het hele jaar uit naar dit moment. Ook dit jaar hebben we grote inzameldozen geplaatst op strategische locaties. De dozen blijven staan tot en met de eerste week van januari

Vorig jaar heeft u als koffiedrinker gezorgd voor ruim 855.000 punten. Dit resulteerde in 1.795 pakken koffie. Dat is veel - het komt neer op ongeveer 1 pak koffie per gezin elke 2 weken :-). Maar toch: in totaal heeft Douwe Egberts via deze actie 204.000 pakken koffie gedoneerd. In ruil voor de punten - dat wel. 

jde-website

Sluiten