Pompspel op Tuinbraderie

15 mei 2022

Pompspel op Tuinbraderie

Pompspel-1.JPG

Honderden bezoekers probeerden bij onze sponsor - autobedrijf Onwezen - te raden hoeveel liter ze "getankt " hadden. Er was € 50 tanktegoed te winnen. 

Terug van weggeweest

De tuinbraderie is een traditie in Odijk. Helaas een tweetal jaren niet gehouden vanwege Corona. Maar nu weer terug. En hoe! Op een mooie zonnige 14 en 15 mei had onze creatieve sponsor Carteam Onwezen iets leuks bedacht. Iedereen die langskwam kon gratis deelnemen aan het pompspel. Een echte pomp maar zonder benzine. En met een klepje voor het telwerk. "Hoeveel ga je tanken?" En vervolgens tanken maar met het klepje ervoor. 

Loterij met gratis brandstof

Iedere speler kreeg van André Onwezen een gratis lot. Voor elk gratis lot ontving de Voedselbank van André ook € 1 - net als de Zonnebloem. Elke 2 uur trok André een lot getrokken voor een prijs van € 50 gratis tanken. Twee gelukkige winnaars staan hieronder. 

prijswinnaar-1-tiny

prijswinnaar-2-tiny

Voedselbank en Zonnebloem

Dankzij de loten-sponsoring van André Onwezen kregen we aan het einde van het weekend € 800 ter besteding aan voedsel voor de klanten van onze Voedselbank. Bovendien kunnen we elke week al gebruik maken van één van de bestelbussen van Carteam Onwezen. SUPER BEDANKT ANDRÉ (en TEAM)

Sluiten