Help de Voedselbank aan Douwe Egberts Waardepunten!

4 december 2023

Help de Voedselbank aan Douwe Egberts Waardepunten!

DE-2023-JUMBO-2.jpg

Na het grote succes van afgelopen jaren gaat de Voedselbank Kromme Rijn de komende tijd weer DE Waardepunten inzamelen. Met de gedoneerde punten zullen bij Douwe Egberts pakken koffie aangeschaft worden voor de cliënten van de Voedselbank. Onderstaande locaties in de regio fungeren de komende weken als inzamelplaats middels kartonnen boxen, waarin de bonnen gedeponeerd kunnen worden.

Help mee!

Vorig jaar hebben wij het waanzinnige aantal van ruim 1 miljoen! punten ingezameld, wat goed was voor maar liefst 1680 pakken koffie. Hoewel we al 12 jaar deze actie organiseren, blijken er dus nog steeds veel waardepunten in kastjes en laden te liggen.

Douwe Egberts heeft toegezegd het aantal punten met 20 procent te verhogen, waardoor we extra veel koffie voor onze klanten zullen krijgen. Omdat koffie lang houdbaar is, krijgt de Voedselbank deze maar zeer sporadisch aangeboden. De bedoeling van deze actie is dat de cliënten van de Voedselbank gedurende een langere tijd regelmatig ook een pak koffie in hun wekelijkse pakket vinden. Daarom het vriendelijke verzoek: heeft u DE waardepunten nog ergens in een la of kastje liggen, levert u ze dan alstublieft in!

Inzamelpunten

De duidelijk herkenbare verzameldozen staan op diverse locaties:

Wijk bij Duurstede

 • Bakkerij Lakerveld, de Markt
 • Jumbo De Heul
 • Jumbo Langbroekseweg
 • Albert Heijn Steenstraat
 • Albert Heijn De Horden
 • Kringloop Nogges
 • Zeeman

Cothen

 • SPAR van Straaten

Bunnik

 • Albert Heijn Bunnik

Odijk

 • Jumbo Odijk
 • Boni Odijk

Update: een prachtig eindresultaat!  Een aantal vrijwilligers van de Voedselbank en van Lions Levefanum Wijk bij Duurstede heeft zich de blaren op de vingers geteld: maar liefst ruim 800.000 waardepunten zijn gedoneerd! Deze worden ingewisseld voor ruim 1200 pakken DE koffie. Hier kunnen wij gedurende dit jaar onze cliënten weer veel keren blij mee maken.

Donateurs en waardepunten tellers: enorm bedankt!
Sluiten