Vlees van Bartimeus en Lions

17 februari 2021

Vlees van Bartimeus en Lions

vlees-detail-600.jpg

De zorgboerderij van Bartimeus en de Lions Levefanum doen mooie dingen samen voor klanten van onze voedselbank.

Onlangs werden we verrast door een hele mooie gift van onze Lions vrienden. Via de zorgboerderij van Bartimeus – aan de linkerkant richting Langbroek – doneerde de Lions voor een fors bedrag diepvries vlees aan de klanten van onze Voedselbank. De zorgboerderij Langbroek combineert activiteiten voor visueel en verstandelijk gehandicapte medewerkers met versepure en eerlijke biologische producten. Waaronder vlees van runderen die altijd lekker in de weide hebben gelopen en met liefde en toewijding zijn verzorgd. Kijk - zulke producten verstrekken we natuurlijk graag aan de vleeseters onder onze klanten. 

Sluiten