Lions Levefanum schenkt opbrengst diners

19 april 2021

Lions Levefanum schenkt opbrengst diners

lions-cheque-600-tiny.jpg

Jan van Bergen - voorzitter van ons bestuur - mocht een cheque van € 2.180 in ontvangst nemen van Gert Visscher van Lions Levefanum.

Lions Diner in Coronatijd

Gert Visscher (rechts) overhandigde de cheque namens Lions Levefanum met als toelichting: 

Dit is een deel van de opbrengst van de diners die we met ons jaarlijkse Lions Diner hebben opgehaald. Het afgelopen jaar kon dit niet in de Grote Kerk op de Markt in Wijk bij Duurstede. In samenwerking met Restaurant 't Klooster hebben we daarom zelf de maaltijden voorbereid en thuisbezorgd. Het was een groot succes. We hadden een limiet van 200 mensen. Dit aantal inschrijvingen werd ruim overtroffen. 

Ook Verbonden Buurt profiteert

Door de lagere kosten bleek uiteindelijk de opbrengst hetzelfde als andere jaren. Het bedrag van de cheque gaat naar de Voedselbank Kromme Rijn. Het overige deel van de opbrengst gaat naar het project Verbonden Buurt

Gert Visscher vervolgt: De Lions filosofie is dienstbaar te zijn aan de samenleving. Wij zijn niet bang onze handen uit de mouwen te steken. We helpen de Voedselbank graag, bijvoorbeeld ook met winkelacties. 

Sluiten