Inzamelen in de regen bij AH Horden

17 oktober 2022

Inzamelen in de regen bij AH Horden

ah-horden-bus-tiny.jpeg

Ondanks de regen was de winkelactie bij AH Horden (Sluishoofd) op zaterdag 15 oktober een groot succes. Goed gedaan - klanten van AH uit de Horden!

Het weer zat niet mee op deze druilerige zaterdag. Maar het team van Monique liet zich daardoor niet ontmoedigen. Met negen enthousiaste collega's werden maar liefst 29 kratten producten ingezameld voor de 53 gezinnen met 164 personen. Met grote dank aan het team van AH Horden en aan Chantal, de manager. Maar vooral ook een mooi gebaar van de klanten van AH Horden. DANK!

Een klein stukje achtergrond: het aanal personen wat in de Kromme Rijnstreek afhankelijk is van voedselhulp stijgt helaas weer. In de zomer hebben - dankzij de schaarste op de arbeidsmarkt - een aantal "oude klanten" werk gevonden. Helaas komen er weer "nieuwe klanten" bij - met name door de hogere prijzen van energie. Maar ook door de toegenomen kosten van alle dagelijkse boodschappen. En door allerlei oorzaken stokt de aanvoer van "restproducten" vanuit de supermarkten. 

Uw hulp blijft dus nodig. Bij winkelacties maar ook bij donaties. Vast bedankt namens onze klanten. 

ah-horden-henny-tiny

Sluiten